Papieren tassen bedrukken

Papieren tassen zijn eenvoudig te bedrukken met een logo of een eigen ontwerp. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om papieren tassen te bedrukken vanwege de luxe uitstraling. De papieren tassen uit ons assortiment zijn gemaakt van glanzend gelamineerd papier en hebben daardoor een extra luxe uitstraling. Het hengsel is gemaakt van gevlochten koord, waardoor het hengsel niet in de hand snijdt en comfortabel te tillen is. De papieren tassen zijn verkrijgbaar per 50 stuks.

Papieren zakjes bedrukken

Papieren zakjes bedrukken met reclame is een goede manier om je bedrijf of merk onder de aandacht te brengen. Papieren zakjes zijn zeer geschikt als feestelijke verpakking voor (kleine) producten. Door te kiezen voor papieren zakjes kies je voor een stevige en milieuvriendelijke verpakking. Bij De Tassenkoning XXSnel kun je terecht voor zowel onbedrukte als bedrukte papieren zakjes. 

Assortiment papieren tassen bedrukt

Bedrukte papieren tassen worden ingezet voor veel verschillende doeleinden. In ons assortiment vind je drie verschillende formaten, zodat er voor elke wens een geschikte papieren tas beschikbaar is. De bedrukte papieren tassen worden veel gebruikt in winkels, op beurzen en als goodiebag.

Bestel direct

Je ontwerpt en bestelt de papieren tassen eenvoudig via onze site. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste formaat tas. Toch op zoek naar een andere soort tas om te laten bedrukken? Bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod plastic tassen, katoenen tassen, stoffen tassen of big shoppers. Al deze tassen zijn zowel bedrukt als onbedrukt bij ons verkrijgbaar.