Katoenen tasjes en draagtassen kopen

Onbedrukte katoenen tasjes en draagtassen kopen? Wij beschikken over een grote voorraad katoenen en linnen tassen die wij snel kunnen leveren. De linnen tas is een trend van de laatste jaren. En dat is ook niet zo gek. Naast dat het materiaal een duurzaam karkater heeft, zijn de tassen ook geschikt voor verschillende doeleinden. Wij hanteren snelle levertijden en bezorgen gratis in heel Nederland.

Katoenen shopper

Katoenen shoppers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk als handtas model en als schoudertas model. Door het lange koord is een katoenen schoudertas eenvoudig over de schouder te dragen. Het handtas model heeft ook een katoenen koord. Dit verbetert het gebruikersgemak van de tas, want katoen snijdt niet in de hand en is daarmee comfortabel te tillen. En dankzij het duurzame karakter gaat de tas jarenlang mee.

Katoenen zakjes

Katoenen zakjes hebben een luxe uitstraling en zijn zeer geschikt om kleine aankopen van de klanten in mee te geven. De katoenen zakjes worden vaak als cadeauzakjes gebruikt. De zakjes die wij aanbieden zijn van goede kwaliteit en zeer scherp geprijsd. De zakjes zijn afsluitbaar met een koord en verkrijgbaar in verschillende formaten.

Linnen tas

De linnen tas is bij ons in diverse uitvoeringen te verkrijgen en tegen een zeer scherpe prijs. Naast katoenen en linnen tassen onbedrukt leveren wij ook bedrukte tassen. Door de linnen tas te bedrukken met bijvoorbeeld een logo of tekst helpt de tas om reclame maken. Bij ons kunnen de tassen in meerdere kleuren bedrukt worden, ook full colour is mogelijk. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij geven graag een advies op maat.