Katoenen en linnen tassen bedrukken

Katoenen en linnen tassen bedrukken is populairder dan ooit. Dankzij het duurzame karakter gaan de tassen jaren mee. Daarnaast hebben katoenen en linnen tassen een nette afwerking, zijn ze erg stevig en makkelijk op te bergen. Hierdoor zijn deze tassen geschikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld om te vullen met informatie en weg te geven op beurzen of om te geven als relatiegeschenk met een leuke inhoud. De katoenen en linnen tassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk als schoudertas model en als handtas model. 

Katoenen tas bedrukt 

Een katoenen tas bedrukt met een logo is zeer geschikt als promotiemateriaal voor je bedrijf of merk. Doordat de katoenen tassen een duurzaam karakter hebben en lang mee gaan is het een blijvende vorm van promotie. Via onze website bestel en ontwerp je eenvoudig je eigen katoenen tassen. Alle tassen worden bij ons uit voorraad direct gedrukt en extra snel geleverd en gratis bezorgd. 

Linnen tas bedrukken

Een linnen tas bedrukken doe je ook eenvoudig en snel bij De Tassenkoning XXSnel. De linnen tassen kun je bij ons laten bedrukken met bijvoorbeeld tekst, logo of een volledig eigen ontwerp. Mocht je speciale wensen hebben of ergens niet uit komen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij geven graag advies op maat. Wij hanteren een snelle levertijd en je bestelling wordt gratis bezorgd.

Toch op zoek naar een andere soort tas? Bekijk dan eens ons aanbod plastic tassen, linnen tassen, stoffen tassen, papieren tassen of big shoppers.