Aanleverspecificaties

Om de tassen zo snel mogelijk en in de beste kwaliteit te bedrukken is het van belang dat de aangeleverde bestanden aan de aanleverspecificaties van De Tassenkoning XXSnel voldoen.

Formaat bestanden
Bestanden kunnen aangeleverd worden in de bestandsformaten PDF, AI of EPS. In deze formaten is het bestand bewerkbaar en heeft de juiste uitlijning, positionering, kleurscheiding, etc. De voorkeur van De Tassenkoning XXSnel gaat uit naar een (certified) PDF. De bestanden dienen te zijn aangemaakt met Adobe Illustrator software. 

Is het voor jou niet mogelijk om een drukbaar bestand te maken, dan kun je contact opnemen met de DTP afdeling van De Tassenkoning XXSnel. In overleg maakt de DTP afdeling een drukbaar bestand conform jouw wensen. Vooraf wordt bepaald wat hiervoor eventueel in rekening wordt gebracht.

Heb je aanvullende hulp nodig bij het juist aanleveren van jouw bestanden, neem dan gerust contact op met De Tassenkoning XXSnel op 074 - 205 11 11

Logo
Logo's kunnen worden aangeleverd in de bestandsformaten PDF, AI of EPS. Zijn de logo's in andere bestandformaten beschikbaar dan kan De Tassenkoning XXSnel bekijken of deze omgezet kunnen worden naar PDF, AI of EPS formaat. Vooraf wordt bepaald wat hiervoor eventueel in rekening wordt gebracht.

Je kunt jouw bestand(en) met logo sturen naar De Tassenkoning XXSnel via dtp@detassenkoning-xxsnel.nl.

Resolutie
Als je gebruik maakt van afbeeldingen, dan raadt De Tassenkoning XXSnel een minimale resolutie van 200dpi aan. De afbeelding/bedrukking wordt mogelijk onscherp bij een lagere resolutie.

PMS kleuren
Lever je een bestand aan met een-, twee- of driekleur drukwerk dan dient deze worden opgemaakt in PMS om te zorgen voor de juiste kleuren. PMS staat voor "Pantone Matching System", dit systeem is een eenduidige afspraak tussen alle partijen in het ontwerp- en productieproces wereldwijd. De PMS kleurcodes dien je mee te geven in het bestand.

Lettertypes
Maak je gebruik van teksten in het bestand, lever dan het bestand aan met ingesloten lettertypes of met alle tekst in outlines/ contouren.